Lid worden

Lid worden van onze vereniging?

Lid zijn van onze vereniging omvat

 • een toffe groep, met wat andere activiteiten
 • de Puppies hebben elke twee weken een spetterende en gevarieerde activiteit op zaterdagmiddag van 13u30 tot 15u30l
 • Sirius heeft tweewekelijks activiteiten op zaterdagnamiddag van 15u30 tot 18u30
 • Murzim heeft maandelijks een bijeenkomst, waarop iedereen (ook Sirius, Puppies en cursisten) uitgenodigd is. Deze gaat door telkens de eerste vrijdag van de maand, meestal in CC De Werf om 20u30
 • het gebruik van de kleinere clubkijkers en de bibliotheek
 • de e-service: berichten van algemeen nut, aankondigingen, enz. worden regelmatig en snel rondgestuurd
 • en nog veel meer...

Lidgeld kost voor Murzimmers Siriusianen en Puppies betalen € 30. Er wordt een familiekorting toegekend: de oudste betaalt de volle pot, de rest halve prijs (maar krijgen geen VNP). Voor het lidgeld kunnen mensen met een UitPAS aan kansentarief hiervan gebruik maken.

Inschrijven kan via mail () of telefonisch op 0484/73 74 03. Vermeld naam, adres, telefoon, geboortedatum en e-mail. Betalen kan door overschrijving op rekeningnr. BE87 4325 2728 7194 (BIC: KREDBEBB ) van Murzim vzw, Wateringen 26, 9300 Aalst, met vermelding van de naam en "Lidgeld 2019 Murzim/Sirius/Puppies" en al dan niet "Lidgeld VVS" (zie hieronder).

Inschrijven bij JVS-VVS, onze koepelvereniging

Behalve bij onze lokale vereniging kan u ook lid worden van de koepelvereniging JVS-VVS (Jeugdvereniging Voor Sterrenkunde - Vereniging Voor Sterrenkunde en aanverwante wetenschappen). Het JVS-VVS lidmaatschap omvat:

 • het tijdschrijf Heelal (een uitstekend algemeen wetenschappelijk tijdschrift over astronomie en ruimtevaart)
 • de Hemelkalender (overzicht van alles wat er op astronomisch gebied te beleven valt)
 • korting op tal van publicaties en activiteiten
 • voor de jeugd (JVS) is er ook het tijdschrift Astra (toegankelijke informatie over astronomie en ruimtevaart voor en door de jeugd)

We staan er volledig achter dat onze leden ook lid worden van de JVS/VVS. Het is mogelijk om via ons lid te worden van de koepelvereniging. Het lidgeld voor onze koepelvereniging bedraagt € 28, zowel voor Murzim als Sirius. Om lid te zijn van de JVS dient u jonger te zijn dan 21 jaar. Wie zich voor 25 november 2018 inschrijft krijgt een korting van 4 euro op het inschrijvingsgeld van de JVS-VVS. Bijkomende leden van een gezin betalen € 10 maar krijgen geen extra tijdschriften. Wie jonger is dan 14 jaar kan ook 'toegetreden lid' worden. De prijs hiervoor bedraagt 10 euro. Ze ontvangen hiervoor wel Astra, maar niet Heelal.

Verder is ook het JVS-VVS tijdschrift Halo te krijgen: € 15 digitaal of € 22 op papier.
Kalender Publiek
No events
Kalender Murzim
No events
Kalender Sirius
No events
Kalender Puppies
No events